Vigtig information til vores besogende: mellem 23:00 og 03:00 d. 23. og 24. juni 2008 skal vi opgradere vores servere.
Derfor vil Forbrugerliv.dk ikke v?re tilg?ngelig i denne periode. Vi beklager forstyrrelsen.
Med venlig hilsen og god Sankt Hans-aften, Forbrugerliv.dk
0
XtraPoints saldo:
Log ind
Luk vinduet


Husk mig

Alt om XtraPoints

  • XtraPoints generelt
  • Optjening af XtraPoints
  • Optjening af XtraPoints via XtraSaver
  • Optjening af XtraPoints via XtraShoppen
  • Brug af XtraPoints i XtraShoppen
  • Udbetaling af XtraPoints

XtraPoints generelt

Når du ser XtraPoints-symbolet betyder det, at der er mulighed for at tjene XtraPoints – bl.a. ved at handle hos XtraPoints-partnere, købe udvalgte produkter eller deltage i spørgeskemaundersøgelser. Som medlem af Forbrugerliv.dk, hvilket er gratis, får du automatisk tildelt en konto som er din XtraPoints-konto.

Via dit medlemskab af Forbrugerliv.dk har du adgang til en række butikker, som giver dig rabat. Ved køb i strøgbutikker (de fysiske butikker) opnår du en kontantrabat ved fremvisning af dit medlemskort. Ved køb i online-butikker optjener du din rabat, som bliver omregnet til XtraPoints og indsættes på din konto hos Forbrugerliv.dk som Afventende XtraPoints (se afsnit 4.3). Værdien af 1 XtraPoint er 1 øre (1 XP = kr. 0,01).

Optjening af XtraPoints

Forbrugerliv.dk har gjort det nemt for dig at opnå dine XtraPoints. Du skal enten klikke på linket ud for en online-butik under ”Rabatter” (du skal være logget ind på Forbrugerliv.dk’s hjemmeside, INDEN du klikker på linket ud til den pågældende butik) eller downloader vores lille program/toolbar XtraSaver. Når du har downloadet og installeret XtraSaver, kan du fremover også opnå rabat ved at taste web-adressen på en tilknyttet online-butik direkte i et nyt browservindue.

Når du har fundet den online butik du vil handle i, klikker du på linket til butikken fra Forbrugerliv.dk. Der vil så åbne et nyt vindue i din browser med den pågældende online-butik, og du er nu klar til at handle. Rabattens størrelse og betingelser for rabatten står anført under den enkelte online-butiks beskrivelse, som du finder under kategorien ”Rabatter” i hovedmenuen.

Det er kun i online-butikkerne der kan optjenes XtraPoints. I strøgbutikkerne opnår du en kontantrabat ved at fremvise dit gyldige Forbrugerliv-medlemskort.

Når du har foretaget et køb, betaler du fuld pris for din ordre i første omgang. Forbrugerliv.dk får efterfølgende besked om din ordre og beregner din rabat. Rabatten bliver omregnet til XtraPoints og indsættes på din konto hos Forbrugerliv.dk som Afventende XtraPoints. Først når online-butikken har betalt Forbrugerliv.dk for den ”skyldige” rabat, bliver dine XtraPoints frigivet på din konto.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der i de fleste tilfælde går op til 24 timer, før dit køb er registreret og beregnet hos Forbrugerliv.dk, og du dermed kan se dine Afventende XtraPoints på din konto. I enkelte tilfælde kan der dog gå op til 45 dage, før dine XtraPoints vises på din konto. I de tilfælde vil det dog være angivet under den enkelte online-butik, hvis der kan gå så lang tid.

Vigtigt: Du må ikke have haft forladt butikken for at besøge andre sider (i samme browser vindue), for så efterfølgende at komme tilbage til den pågældende butik for at foretage et køb. Gør du det, så registreres din rabat IKKE.

Optjening af XtraPoints via XtraSaver

XtraSaver er et lille program/toolbar, som hjælper dig med at opnå rabat, når du handler i online-butikker, som er tilmeldt hos Forbrugerliv.dk. Har du ikke hentet XtraSaver, skal du altid huske at logge dig på via Forbrugerliv.dk for at opnå din rabat. Når du har downloadet og installeret XtraSaver, kan du fremover også opnå rabat ved at taste web-adressen på en tilknyttet online-butik direkte i et nyt browservindue.

Hvis du klikker på et banner eller link på en anden hjemmeside eller i en mail, som linker ind til en butik, hvor du normalt igennem Forbrugerliv.dk kan opnå rabat, så virker XtraSaver IKKE. Husk derfor ALTID først at søge i XtraSaver-toolbaren, når du skal tjekke, om en butik giver dig rabat som følge af dit medlemskab af Forbrugerliv.dk. For at være sikker på at opnå din rabat skal du bruge XtraSaver-toolbaren eller taste web-adressen direkte i et nyt browservindue.

Optjening af XtraPoints via XtraShoppen

Udover at du kan bruge dine XtraPoints i XtraShoppen, har du i nogle tilfælde også mulighed for at optjene XtraPoints ved at købe/bestille varer i shoppen. Se mere om mulighederne beskrevet ved den enkelte vare i shoppen.

Læs mere om XtraShoppen her

Brug af XtraPoints i XtraShoppen

Du kan vælge at betale med XtraPoints – såfremt du har optjent nok XtraPoints. Har du endnu ikke optjent nok XtraPoints til en ønsket vare, kan du vælge at betale resten af beløbet med betalingskort.

For at kunne indløse dine XtraPoints til en ønsket vare skal dine XtraPoints være tilført din konto, dvs. at XtraPoints, som er afventende, ikke kan benyttes til køb, før de er frigivet.

For yderligere oplysninger om køb af varer på Forbrugerliv.dk – læs vores Generelle Handelsbetingelser her

Udbetaling af XtraPoints

Hvis du ønsker at få dine XtraPoints udbetalt bedes du skrive til info@forbrugerliv.dk, hvor du oplyser din adgangskode, e-mail og kontooplysninger hvortil dit tilgodehavende skal indsættes. Der pålægges et administrationsgebyr på kr. 30,- for udbetaling af XtraPoints. Du får Kr. 0,01 (1 øre) for hvert point, du har optjent. Endvidere henviser vi til Medlemsbetingelserne.

Du er ikke logget på
Anbefal